Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

Tanečnice z TS Attitude si vytancovaly evropský titul (Best Dance Group)

Redakce, / 28.05.2024, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
Předchozí víkend jsme prožily nezapomenutelné chvíle na soutěži v Chorvatsku, konkrétně v malebném městě Opatija. Naše cesta začala nominací z Taneční skupiny roku na European Championship Best Dance Group, kde jsme se představily s naší choreografií "Building".

FOTOGALERIE - Jsme mistryně Evropy!


Tato propracovaná choreografie není jen o stavění konstrukce, ale také o budování lidských vztahů, což je vyjádřeno v našem 4minutovém vystoupení.

Na soutěži jsme si nejen zatančily, ale i užily nádhernou atmosféru a vzájemnou podporu. Naše týmová práce a nasazení se vyplatily, když jsme s 19 tanečnicemi získaly nádhernou trofej a hlavně titul Mistryně Evropy v profi lize v kategorii Great freestyle dospělí.

 

Děkujeme za nezapomenutelný víkend plný tance, radosti a společných zážitků. Jsme hrdé na náš tým a těšíme se na další výzvy, které nás čekají.

Rády bychom poděkovaly všem, kteří nás podpořili a umožnili nám tento úspěch. Velké díky patří našim sponzorům: JK, Zdeňka Karadzos, Úklidové práce Pavlína Hamplová, Reko s.r.o., Ubytování Dvůr Králové (p. Marklová), Markll, s.r.o., a také Královehradeckému kraji a Městu Dvůr Králové nad Labem. 

Budeme rádi, když se přijdete podívat na naše vystoupení 31. května od 17 nebo od 19 hod do Hankova domu. Lístky si můžete zarezervovat na mobilu: 720 201 034, případně budou k dispozici i přímo na místě.
Pokud byste chtěli být součástí naší komunity, již v červnu budou probíhat nábory, vše bude v příštím týdnu zveřejněno na profilech:
Instagram: ts_attitude nebo Facebook: Taneční skupina Attitude

Lucie Rulf

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 687x