Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

Taneční skupina roku - neuvěřitelné úspěchy na taneční scéně pro TS Attitude DKnL

Redakce, / 11.06.2024, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
Největší soutěž taneční sezóny je teprve před námi, ale naše ostatní týmy už svou soutěžní sezónu úspěšně zakončily. Máme za sebou náročný, ale úžasný víkend, který začal v pátek v O2 Universu na Taneční skupině roku.

FOTOGALERIE - Neuvěřitelné úspěchy na taneční scéně pro TS Attitude DKnL


Zde, na Mistrovství České republiky, probíhalo televizní natáčení. Atmosféru soutěže jsme si nesmírně užívaly a když jsme byly vyhlášené Mistryně České republiky v profi lize Great Freestyle, radostí jsme skákaly až ke stropu.

Náš víkend ale zdaleka nekončil. V sobotu jsme do Dvora Králové dorazily ve čtyři hodiny ráno a po pár hodinách spánku jsme se opět postavily na soutěžní parket, tentokrát i se svými svěřenci, na pohárové soutěži v Rtyni v Podkrkonoší. Tato soutěž se proměnila v doslova zlatou sobotu. 

Naši nejmenší tanečníci s choreografií "Krtečkovo dobrodružství" získali zlatou medaili. "Veselé korálky" zakončily sezónu rovněž zlatem. Děti "Funkies" v profi kategorii vytančily zlato a naše děti z Jaroměře s choreografií "Light it up" získaly v hobby kategorii také zlato. Juniorky si sice medaili neodvezly, ale jejich výkon byl nádherný a my jsme na ně velmi pyšné, protože se od začátku roku ohromně zlepšily. Zlatou tečkou programu byla naše choreografie "Building" v hlavní věkové kategorii, která doslova rozburácela celou halu.

Jsme neuvěřitelně vděčné, že jsme mohli takto úspěšně zakončit soutěžní sezónu. Našim tanečníkům z celého srdce děkujeme za jejich úžasné výkony a lásku k tanci. Velké díky patří také všem sponzorům, městu Dvůr Králové nad Labem, městu Jaroměř, Královéhradeckému kraji a MŠMT za jejich finanční podporu.

Poslední soutěž této sezóny, Světový pohár, nás čeká už tento týden s hlavní věkovou kategorií. Všem moc děkujeme za podporu a budeme se snažit opět podat co nejlepší výkon. Držte nám palce! Jsme nadšené a šťastné, že se nám letos tak daří.

Lucie Rulf 

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 704x