Vyhledej
Královédvorsko > Sport > karate

Martin Palan vítězem Euro Grand Prix v karate

Redakce, / 6.11.2023, Dvůr Králové nad Labem, karate-do.kralovedvorsko.cz
Další náročný víkend zažili královédvorští členové širšího výběru reprezentace Anežka Mládková a Martin Palan.

FOTOGALERIE - Martin Palan vítězem Euro Grand Prix v karate


V sobotu 4. listopadu se oba vypravili ladit formu na mezinárodní Euro Grand Prix do Plzně, společně s dalšími závodníky z 12 evropských zemí a Indie.

Martin si i přes obnovené zranění kotníku porazil všechny své soupeře a po zásluze si převzal medaili a diplom za první místo.

Na Anežce se bohužel projevily následky nachlazení i únava po posledních dvou závodech, a tak si nedokázala poradit s dánskými a švédskými soupeřkami a skončila na nepopulárním děleném 4.-5. místě.

Oba závodníci se pak přesunuli do Liberce na nedělní celodenní soustředění kumite, které se konalo v Liberci pod vedením reprezentačního trenéra Ázerbájdžánu Shahina Khudaverdyieva.
Inu i takový je sport, chtějí-li sportovci být úspěšní, nestačí jen pouhý talent, ale je to dřina a jenom dřina. Jednou se daří, jindy ne, ale o to víc je potřeba to překonat, poučit se a dál na sobě pracovat. K tomu je potřeba podpora nejen širokého okruhu lidí ale i sponzorů, bez nichž by to v dnešní době nešlo.

Děkujeme firmám Allmo-Profil, s.r.o., Etigraf, s.r.o., Juta, a.s., Komiexpert, s.r.o., Marjána, s.r.o., Peču Stáňa, s.r.o., dále pak Královéhradeckému kraji, Městům Dvůr Králové nad Labem a Náchod, Národní sportovní agentuře, paním Nikole Auerswaldové, Haně Plíhalové a panu Fialovi za jejich finanční příspěvky na rozvoj mladých sportovců, věnujícím se tomuto bezesporu krásnému sportu.

Petr Kocmánek

Další články KARATE-DO

 
Vaše komentáře

Přečteno 345x
 
Kontakt



KARATE - DO
 
Dvůr Králové nad Labem

 
Nábor nových členů probíhá v září každý rok. 
Přijímáme chlapce i dívky ve věku od 7 let.
Cvičíme v tělocvičně ZŠ v ulici Komenského, Dvůr Králové n. L.
Pondělí 16.30 - 17.30 hod.
Pátek 16.00 - 17.00 hod.
 
Bližší informace Vám poskytne šéftrenér oddílu Petr Kocmánek na e-mailové adrese: karatedo.dknl@seznam.cz


Oddíl podporují:
  

  

Facebook skupina Karate-do
Staňte se členem naší skupiny na facebooku.
Kalendář akcí