Vyhledej
Královédvorsko > Sport > florbal

Florbal: Z Náchoda bez bodu, o postupu tak rozhodne poslední domácí zápas!

Redakce, / 14.02.2024, Dvůr Králové nad Labem, florbaldknl.kralovedvorsko.cz
Dvoráci body z Náchoda nedovezli, nestačili totiž na béčko Náchoda. A to znamená jediné-o postupu do play-off se rozhodne na domácí půdě! V sobotu 17. února od 18:30 proti Turnovu!

FOTOGALERIE - Florbal: Z Náchoda bez bodu. O postupu tak rozhodne poslední domácí zápas!



Kromě dlouhodobě zraněných Honzy Baudische a Martina Teubera neodjeli do Náchoda ani Šimon Říha a Martin Heřmanský. I přes doplnění kádru z béčka se hrálo jen na 8 útočníků a 4 obránce.

Ráz zápasu určil už jeho začátek, když Dvoráci poprvé inkasovali v čase 1:11. Ani to nebylo pro Dvoráky dostatečné varování a v 7.minutě to bylo už 3:0 pro domácí. Ti byli pohyblivější i šikovnější při hře s míčkem a v 16.minutě potrestali Dvoráky znovu.

Druhá třetina začala sice velkou šancí Dvoráků, ale střela skončila pouze na tyči. O chvíli později dostali náchodští možnost početní výhody a tu využili. Dvoráci sáhli ke změně brankáře, když Krále vystřídal David Stibor. Ale ani ten nevydržel moc dlouho bez inkasovaného gólu. Ve 31.minutě totiž zvyšoval na hrozivých 7:0 Kosař. Těsně před koncem prostřední třetiny se prosadil po Zíbrově přihrávce Karel Vašák.

Ve třetí třetině se hra trochu vyrovnala a ve 44.minutě z toho vytěžil Dvůr branku, když Adámek využil zaváhání domácí obrany a předložil míček Hráskému, který se nemýlil. Tvrdé zákroky na obou stranách rozhodčí pouštěli, a tak se hrálo v celkem vysokém tempu až do konce utkání. Dvoráci ale žádný další gól nepřidali, naopak ještě jednou inkasovali a z Náchoda si tak odvezli nelichotivý výsledek 8:2.

Díky dalším výsledkům divize C zůstává stále reálná šance na play-off, dokonce to mají Dvoráci ve svých rukou! V sobotu „stačí“ porazit Turnov a bez ohledu na další výsledky by to mělo stačit na 7.místo, které v naší divizi znamená postup do play-off (normálně postupuje 5 družstev, ale Náchod B a Sparta B nemohou postoupit (čekáme ještě na potvrzení z Českého florbalu, že to tak skutečně je.)). Přijďte v sobotu vytvořit skvělou atmosféru a dotlačit tak Dvoráky k vytouženému play-off! Zápas startuje v 18:30.

Výsledek zápasu: 8:2 (4:0, 3:1, 1:1)
Počet střel: 35:17
Nejlepší hráč Dvora: David Stibor

Fotogalerie:
Renata Jírová: https://www.rajce.idnes.cz/cece1/album/florbal-dk-a-2024-02-10
Matouš Nýč: https://www.flickr.com/photos/florbalnachod/albums/72177720314713936



Další články Florbal DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 143x