Vyhledej
Královédvorsko > Služby občanům > Sociální služby

Aktuální informace z Domova 22. 01. 2020

Redakce / 24.01.2021, Dvůr Králové nad Labem, domovduchodcu.kralovedvorsko.cz
Hlavním tématem v tomto týdnu bylo očkování proti Covid-19. Informace, které byly velmi chaotické se nám nakonec podařilo doladit s Městskou nemocnicí ve Dvoře Králové nad Labem.

FOTOGALERIE - Aktuální informace z Domova 22. 01. 2020

Očkování klientů i zaměstnanců 


Ve středu byla oočkována více než polovina zaměstnanců, ve čtvrtek pak většina uživatelů. Očkování proběhlo po oba dny hladce, velmi děkujeme za vstřícnost a vynikající spolupráci zaměstnancům nemocnice.
Někteří zaměstnanci, kteří prodělali Covid, s očkováním chtějí ještě chvíli počkat. Jim a klientům, kteří nyní termín pro očkování nevyužili, nebo to z nějakého důvodu nebylo možné, zajistíme ještě jeden termín s odstupem dvou až tří měsíců
Tato „mimořádná akce“ neutekla reportérovi Českého rozhlasu Hradec Králové panu Plecháčkovi, který o všem natočil zajímavou reportáž, kterou si můžete přečíst zde
A když už jsme u Českého rozhlasu Hradec Králové, ještě vám dlužíme odkaz na reportáž od paní Jany Házové, která natáčela o naší výstavě s názvem Jak jsme zvládli/zvládáme Covid. O výstavě jsme Vás informovali v minulém příspěvku. Reportáž ČRo si můžete přečíst zde.

V tomto týdnu čekaly uživatele vesměs tradiční aktivity jako je čtení, vzpomínání a zpívání s kytarou. Ve středu zde byla bohoslužba evangelické církve pod vedením p. Chalupskiho. 

Přání našich klientů


Snažíme se plnit i nejrůznější přání našich obyvatel. Panu Bartákovi se zalíbila čepice, kterou viděl u jedné naší pracovnice, a přesně takovou chtěl vyrobit nebo sehnat. Čepici se nám podařilo zajistit a nyní pán může i do té největší zimy, jelikož je výborně vyzbrojen. Moc děkujeme za pomoc a spolupráci při výrobě paní Heleně Kokešové.

Lída Lorencová a zaměstnanci Domova důchodců Dvůr Králové nad Labem

Další články Domov důchodců Dvůr Králové n. L.

 
Vaše komentáře

Přečteno 872x
 
Kontakt


Domov důchodců 
Dvůr Králové nad Labem

Roháčova 2968
544 01  Dvůr Králové nad Labem

Příspěvková organizace zřízená Královéhradeckým krajem
Kontakty:
E-mail: reditel@domovdknl.cz
Tel.: 499 321 891 
Web: http://www.domovdknl.cz/
Fcb: https://www.facebook.com/domovdknl/

18.10.2022 - Ustavující zastupitelstvo bylo ve Dvoře Králové posunuto ze čtvrtka 20. října na pondělí 24. října 2022 od 16 hodin v Hankově domě.
11.10.2022 - Ve středu 12. října odpoledne bude probíhat údržba telefonní ústředny ve dvorské nemocnici. Může se tedy stát, že se tam v tuto dobu nebudete moc dovolat.
29.08.2022 - Na konci srpna navštívil Safari park letos již půl milióntý návštěvník.

Kalendář akcí